Обавештење за студенте који слушају предмете код предавача Каролине Мудрински

Предаја семинарских радова, практичних радова, извештаја са праксе, Портфолиа ће се одржати у понедељак 22.05.2017. године у учионици број 5 од 11h до 14h.

Директор школе, проф. др Бранко Савић, говори о перспективи струковног образовања и нашој школи

Пролећна акција чишћења дивљих депонија у Новом Саду

Висока техничка школа струковних студија у Новом саду укључена је у пролећну акцију чишћења дивљих депонија у Новом Саду и околини.

С тим у вези, организовали смо акцију уклањања отпада са локалитета Рибарско острво у којој су учествовали наши студенти и наши запослени!

.

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ за 2017/2018. школску годину

Пријаву за бесплатну припремну наставу вршите попуњавањем форме.

Свечано уручење диплома струковним инжењерима

У петак, 17. фебруара одржана је свечана додела диплома дипломираним студентима основних струковних студија. Ово је важан догађај за Високу техничку школу струковних студија у Новом Саду и привреду града Новог Сада, на чије тржиште ступа 350 струковних инжењера, као 58 генерација студената Високе техничке школе струковних студија у Новом Саду.

Музичком нумером „Ово је Србија“ свечано је почео скуп, у извођењу академских музичара Александа Кочића (гитара) и Глоријe Милошевић (виолина).

Скупу се прво обратио директор Високе техничке школе струковних студија др Бранко Савић и честитао дипломираним студентима.

Покрајински секретар за високо образовање и научно-истраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић се обратио присутнима и уручио награде најбољим студентима.

Догађају је присуствовао и Жељко Двожак, испред Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, представници медија и професори Високе техничке школе струковних студија  у Новом Саду.

Преузмите СВЕ ФОТОГРАФИЈЕ (zip, 3,4 GB).

ПРАКТИКУМ – Распореди

Страна 1 од 212