Практикум

Резултати пројектних задатака – ПОПРАВНИ

Резултати пројектних задатака – Chatbot

!!! ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!!!

ПОШТОВАНИ СТУДЕНТИ,

РАД ИЗ ПРАКТИКУМА МОЖЕТЕ СЛАТИ ИСКЉУЧИВО НА ЕМАИЛ ПРЕДВИЂЕН ЗА ПРАКТИКУМ, ОБЈАВЉЕН НА ОВОЈ СТРАНИЦИ praktikumvdit@gmail.com . ОВАЈ ЕМАИЛ ЈЕ КРЕИРАН ИЗ ПРАКТИЧНИХ РАЗЛОГА, ДА МИ НЕБИСТЕ РАДОВИМ ЗАБЛОКИРАЛИ РЕДОВАН ЕМАИЛ.  У ОБЗИР ЋЕ СЕ УЗИМАТИ ИСКЉУЧИВО РАДОВИ ПОСЛАТИ НА ОВАЈ ЕМАИЛ. ДРУГИМ РЕЧИМА, ЕМАИЛОВИ ПОСЛАТИ НА ДРУГЕ АДРЕСЕ ЋЕ БИТИ АУТОМАТСКИ ОБРИСАНИ, ЈЕР ЈЕ НЕМОГУЋЕ САКУПЉАТИ ВАШЕ РАДОВЕ СА НЕКОЛИКО ЛОКАЦИЈА.

ХВАЛА НА РУЗМЕВАЊУ.

ПОПРАВНИ ТЕРМИН ЈЕ 7.04.

Задатак за практикум је:

За постојећи сајт (студентски пројекат) креирати палн четбота (decision tree), као и сам четбот.

Опције и ранг поена:

13-16 Креирати четбот са планом. Сајт објавити на бесплатном домену и послати у емаилу план четбота заједно са УРЛ адресом сајта на коме се види четбот. Четбот је урађен у reboot.me сервису који је описан у практикуму.

17-20 Четбот са палном. Постоје две опције: Четбот је урађен у reboot.me и објављен на GitHub. Или: Четбот је урађен у Snatchbot-у и објављен на бесплатном домену. У оба случаја, план четбота и УРЛ адреса сајта се шаљу емаилом.

21-25: Сајт је урађен у Snatchbot-у (реагује на кључне речи) и обајвљен на GitHub. План бота и УРЛ адреса сајта се шаљу емаилом.

 

Пројекти за практикум се шаљу на емаил praktikumvdit@gmail.com

У subjectu написати име , презиме и студијски прогарм.

 Поштовани студенти, у складу са ванредном ситуацијом, пројекат за практикум пошаљите 24.03.2020 на предвиђени емаил praktikumvdit@gmail.com .

Пројекти ће бити прегледани, а о поенима, или евентуалном начину  одбране, бићете благовремено обавештени путем проф. инфо.

Тања Крунић

Обрана пројеката  – 24.03.2020 од 11.45-13.30 у учионици ТК

Поправни термин: 31.03.2020 од 11.45-13.30 у учионици ТК

github