Детаљно обавештење везано за мајски испитни рок можете прочитати овде.

Коначан распоред испита за мајски испитни рок погледајте овде. ( измењено 17.05.2024.).

Студенти могу уплатити новац за накнадну пријаву испита, не само на дан одржавања тог испита, већ и два, три, тј. пар дана пре одржавања тог испита. Уколико студент има новац на сопственом рачуну за накнадну пријаву испита, за накнадну пријаву испита може отићи код свог референта студентске службе да му пријави испит, а ако новац уплаћује на дан одржавања испита, тада мора отићи са доказом о уплати код руководиоца студентске службе како би накнадно пријавио испит до 15.30 часова радним данима.

Од 15.04.2024. године на студентском сервису (eStudent) активиране су анкете за студенте. Анкетирање је неопходан елемент самовредновања у складу са Законом о високом образовању. Учешћем у активностима самовредновања студенти остварују своја права прописана Законом о високом образовању.

Напомена: Уколико користите Mozilla Firefox претраживач и не видите колоне у документу, скините документ на Ваш рачунар како би га могли правилно претраживати, или користите други претраживач као што је Google Chrome, Internet Explorer…